Loading...
Comunitate 2017-12-06T17:40:52+00:00

SPAȚIUL VIU AL OAMENILOR

Mișcarea Bothmer are la bază viziunea asupra mișcării și educației, precum și exercițiile dezvoltate de contele Fritz von Bothmer în cadrul Gimnasticii Bothmer.
Apariția ei este înrădăcinată într-o comunitate umană și spirituală mai largă, în câmpul muncii și operei filozofului Rudolf Steiner, care a impulsionat dezvoltarea individului și comunității în mai multe domenii: medicină, agricultura, educație și arte.

Datorită acestor rădăcini mișcarea Bothmer este conectată profund la realitatea și necesitățile vieții oamenilor care o practică în vremurile de azi: conectare la celălalt, cunoaștere relațională dobândită prin experimentare, acțiune bazată pe responsabilitate și integritate. Specificul referitor la mișcare acționează asupra relațiilor din comunitate imprimându-le un caracter cald, deschis, direct.

Asociatia Gimnastica Bothmer s-a înfiinţat în 2003. În prezent derulează al treilea program de formare de bază în Mişcare Bothmer şi primul program de formare avansată în Terapie prin Mişcare Bothmer. Asociaţia a derulat workshop-uri de mişcare în mai multe oraşe din ţară: Braşov, Cluj, Craiova, Timişoara, Simeria, Oradea.

În fiecare an are loc o tabără de vară cu participare internațională, deschisă oricărei persoane interesată de mișcare.

Comunitate:

  • cercetare și cunoaștere

  • spiritualitate

  • iubire

Societatea Antroposofică…

… este reprezentată de domenii de viaţă şi cunoaştere în care oamenii se bucură de roadele cercetării spiritual-ştiinţifice: Agricultură biodinamică, Euritmie, Fizioterapie integrativă, Mişcare Bothmer, Lucru biografic, Medicină antroposofică, Pedagogie curativă, Pedagogie Waldorf.

Vino la tabăra de vară !

Înscrie-te!
Află mai multe!