Termene și condiții pentru abonare la newsletter 2018-11-09T19:40:28+00:00

Termene și condiții pentru abonare la newsletter

Permisiune referitoare la marketing

Abonându-vă la newsletter acordaţi Bothmer Movement Romania permisiunea de a folosi datele (nume, prenume, adresa de email) pentru a vă transmite informaţii prin email despre evenimente referitoare la corporalitate, mişcare şi educaţie a mişcării, organizate de noi sau în colaborare cu noi.

Vă rugăm să citiţi pe website mai multe informaţii cu privire la politica de confidenţialitate – pe scurt: nu vă vom contacta în alte scopuri decât cel precizate mai sus şi nu vom transmite nimănui informaţia pe care ne-o oferiţi. Bifând căsuţa de abonare ne acordaţi permisiunea de a procesa informaţi dvs. în concordanţă cu aceşti termeni (Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679, în vigoare de la 25 mai 2018)). Vă puteţi răzgândi oricând doriţi bifând căsuţa dezabonare/unsubscribe de la finele oricărui email primit de la noi sau contactându-ne la contact@bothmer.ro.

Noi folosim MailChimp ca platformă de marketing. Bifând căsuţa de abonare sunteţi de acord ca informaţia pe care ne-o transmiteţi să fie procesată de către MailChimp. Aici aflaţi mai multe despre politica MailChimp de protecţie a datelor.

Website-ul nostru găzduit prin operatorul Romarg. Aici aflaţi mai multe despre politica Romarg referitoare la datele cu caracter personal.